21. ZAGREB RADIO FEST – 07. i 08. 06. 2019.

Dragi gosti, poštovani OM-s!

Sa osobitim zadovoljstvom izvješćujem vas da će se 21. ZAGREB RADIO FEST održati 07. i 08.06.2019. u Zagrebu, Dom tehnike na jezeru Jarun.

Zahvaljujem na vašoj vjernosti i podršci u proteklih dvadeset susreta. Već je postalo uobičajeno da se radioamateri iz cijele Hrvatske i okolnih zemalja susreću na Jarunu. Kao i prethodnih godina, nastojati ćemo zadržati atraktivnost i sadržaj sajma na visokoj razini. To možemo zahvaliti razumjevanju i sufinanciranju našeg sajma od strane Grada Zagreba. U organizaciji i provođenju sajma sudjelovati će mnogo radioamatera iz Zagreba koji će kao i do sada sve to obaviti potpuno volonterski. Bez njihovog nesebičnog angažmana ovaj sajam se nebi mogao održati svih proteklih godina.

Najavu za ovogodišnji ZAGREB RADIO FEST dobili smo od nacionalnih saveza susjednih zemalja (koji su i do sada sudjelovali)   kao i svih dosadašnjih domaćih i stranih tvrtki koje će izložiti uređaje i pribor namijenjenih radioamaterima. Ovogodišnji sajam ima i svečarski karakter obilježavanjem 95. godina postojanja radiokluba „ZAGREB“ i 70. godina radioamaterizma u Republici Hrvatskoj.

Osim zatvorenog prostora ( šatora ) u kojima će većinom izlagati nacionalni savezi i tvrtke, za sve vas koji nešto želite prodati, mijenjati ili kupiti omogučit će se i prodaja rabljene opreme ispred natkrivenog prostora Doma tehnike.

Biti će tu i neformalnih druženja skupina i grupa radioamatera koji posebno njeguju određene vrste rada na ARP a sve jasno uz bogatu ponudu jela i pića.

Zbog svega navedenoga , veselim se da ćemo se opet skupiti u velikom broju i provesti ugodne zajedničke trenutke na vašem i našem ZAGREB RADIO FEST-u.

 

Dobro došli na 21. ZAGREB RADIO FEST!

9a2jyBoris Vrbanović, 9A2JY
Direktor Sajma