19. Zagreb Radio Fest 2017

19. ZAGREB RADIO FEST – 9. i 10. 06. 2017.

 

Dragi gosti, poštovani OM-s!

Izvješčujem Vas da će se 19. ZAGREB RADIO FEST održati 09. i 10. 06.2017. u Zagrebu, Dom tehnike na jezeru Jarun. Pripreme za ovo tradicionalno druženje su u tijeku i vjerujemo da ćemo kao i svih dosadašnjih godina opravdati vaša očekivanja. Sadržaj sajma podredili smo vama, pa ćemo kao i ranijih godina  imati glavnu temu sajma a to su ove godine DIGITALNE KOMUNIKACIJE. U pregovorima smo sa nekoliko trvtki koje će prikazati razvoj svojih profesionalni   veza a mi ćemo prikazati naše, radiomaterske.  Sve to popratiti ćemo sa interesantnim predavanjima.

Uz nekoliko domaćih tvrtki, očekujemo sudjelovanje i tvrtki iz inozemstva a koje zastupaju poznate svjetske brendove kojima se  koriste naši radioamateri.  U zatvorenom dijelu  ( šator ) sajma organizirati ćemo predstavljanje nacionalnih saveza  i tvrtki a  na otvorenom dijelu  biti će tradicionalno prostor  rabljene opreme za radioamatere koji žele nešto prodati, mjenjati ili kupiti.

Kao i ranijih godina ovu manifestaciju financijski podupire Gradski ured za šport i kulturu a događaj je i  od posebnog interesa za Grad Zagreb. Suorganizator sajma je HRS. Kao i prethodnih godina, u pripremi i provođenju  ove manifestacije sudjeluje veliki broj radioamatera grada Zagreba, koji potpuno volonterski obavljaju niz važnih poslova  i kojima se posebno zahvaljujem na tome.

Vjerujem da ćemo se  opet okupiti u velikom broju,   i   provedesti  ugodne zajedničke trenutke na vašem i našem ZAGREB RADIO FESTU.

 

Dobro došli na 19. ZAGREB RADIO FEST!

9a2jyBoris Vrbanović, 9A2JY
Direktor Sajma

15. ZRF LOGO